P.g.a. rådande situation med coronaviruset tar Gästabudstaden just nu inte emot besökare.

Vid frågor om internet- eller TV-tjänster hänvisar vi i första hand till din leverantör.

Önskar du hämta rör som ska grävas ner på din tomt är du välkommen att först kontakta oss via telefon så vi kan komma överens om tid för detta.

Leveranser till Gästabudstaden sker vid varuintag. Ringklocka finns.

Vid övriga ärenden vänligen kontakta oss via kontaktuppgifter på vår webbplats.

Tack för din förståelse.

Nyköpings bästa fibernät

Gästabudstaden följer Robust Fiber – personalen är certifierad

Sverige behöver fibernät som är byggda på ett robust sätt. Robust fiber är ett branschgemensamt koncept med syfte att ge tydlig vägledning för hur företag bygger robusta och driftsäkra fibernät. Kunskap och kompetens är grunden till ett bra hantverk och robusta nät.

Därför har vår personal och huvuddelen av våra entreprenörer genomgått utbildning med examinering genom skriftligt prov. Läs mer om Robust Fiber genom att klicka på länken.

Framtidssäkert
Gästabudstaden äger och driver Stadsnätet i Nyköping. Vårt Stadsnät är ett öppet bredbandsnät med överlägsen kapacitet. Det är den bredbandslösningen som erbjuder absolut bästa prestanda, både idag och i framtiden.

 

I Stadsnätet råder fri konkurrens mellan de flesta av Sveriges ledande leverantörer av bredbandstjänster. Du bestämmer vem som ska leverera Internet, TV och telefoni hem till dig. Välj tjänster som passar dina behov och din plånbok. Är du inte nöjd med en tjänst/leverantör så är det enkelt att byta.

Låga priser

Det är prisvärt att använda sig av stadsnätet. Det märker du om du jämför kostnaden med mobilt bredband, ADSL eller traditionell telefoni. Ett hushåll som ansluter sig till stadsnätet kan sänka sin månadskostnad rejält. De låga priserna beror på konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna och att vi byggt en stabil och säker infrastruktur.

Driftsäkert

Eftersom vi placerar fibern under jord där den ligger skyddad från väder och vind är risken för avbrott mycket liten. Under alla dygnets timmar har våra och leverantörernas tekniker kontinuerlig övervakning av Stadsnätets drift.

Välj tjänster

Följ länken nedan så ser du vilka företag som levererar tjänster i vårt nät. De kan leverera blixtsnabbt Internet, prisvärd telefoni och TV med valfrihet. Allt via fiber.

Jämför villkoren mellan olika leverantörer – det brukar löna sig. Avtal tecknar du direkt med det företag du väljer. Det är också till dem du vänder dig i supportärenden.

Utbud